Du har nu mulighed for at være med til optagelserne af quizprogrammet ‘Jo færre jo bedre’ med Steen Langeberg som vært!

 

Den populære quiz ‘Jo færre jo bedre’ er tilbage på TV 2, hvor 3 par dyster om at finde frem til de mindst oplagte svar i alle tænkelige kategorier – sport, geografi, historie, populærkultur, sprog, musik, film og meget andet. Hvad ved 100 personer om ‘Hovedstæder med vokaler’, ‘OL guldvindende håndboldkvinder’ eller ‘Matador-skuespillere’? Og kan deltagerne komme frem til de eftertragtede nul-svar, som ingen af de 100 personer har nævnt!

Værten er Steen Langeberg, der selv elsker at quizze og til at hjælpe ham med kriterier, definitioner og bedømmelser har han ved sin side Marie Tangaa, der fungerer som dommer i quizzen.

Du kan tilmelde dig optagelserne via formularen nedenfor. Billetterne til optagelserne er gratis og uddeles efter først-til-mølle-princippet. Du modtager en bekræftelsesmail med dine billetter og yderligere praktiske informationer. Du skal ikke afkrydse alle de tider du kan deltage på, da du så får pladser til alle de afkrydsede tider. Du skal kun afkrydse de tider du vil deltage på.

Optagelserne varer ca. 2,5 timer og vi sørger for øl, sodavand og chips.

Optagelserne foregår ude hos HDR Denmark, Jenagade 22, 2300 København S. 

Hvis du har spørgsmål til tilmeldingen kan du kontakte Sabah Afzal på sabah@purplejune.dk eller på telefonnummer 60690209. 

 

  • Fulde navn
  • E-mail
  • Telefonnummer
  • Alder
    Indtast venligst en værdi mellem 1 og 100.
  • Antal billetter pr optagelse
  • Optagelsestidspunkter